Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, December 3, 2012

Makhencik Bertemu Dania

Ari makhencik start ngasuh Dania ni semula…
Masa tghari tadi auntienya antar mmg nangis la tp kejap ja nangisnya

Makhencik pujuk dgn tjk gmbr masa dia baby yg mmg da diframekan letak kt ruang tamu sejak lama dulu lagi…
Dia seolah mengerti dan tak amik masa yg lama utk serasi ngn makhencik…
Sampai skrg mmg dia melekat ja la dgn makhencik…
Kalo makhencik tinggal, mmg nangis ar dia tp itu kalo luar dr umah makhencik la misalnya masa kt umah kwn makhencik tadi...hehe

Stakat ni dgn pakhencik, Dania masih malu2 lg tp makhencik tau yg dia sbnrnya malu tapi mahu…hahaha

Bila da besar ni, mcm2 peelnya…
Kuat merajuk bangat sehhh…haha..
Kalo merajuk je x pe tp ni skali pakej nangis
Kena la pujuk je keja makhencik
Dania…Dania…haha

Tadi kul10mlm auntienya dtg ambik, dia buat dono je kt auntie dia tu…
Masa tu kami lepak dlm bilik tido sambil tgk tv
Panggil balik dia x mo…
Tapi da auntienya nak jgk bwk blk, makhencik dukung la dia pass kt auntie dia..haha
Ikut hati mmg nak Dania tido kt umah ni tp anak org kan?
Kita ni on je...besa la org x da anak..huhu

Mcm2 kan???…hehe
Apapun makhencik laki bini epy sgt dpt brtemu dgn Dania semula ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...