Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, October 1, 2012

Makhencik Syukur Sangat


*** Layan dulu gmbr Mama Mertua makhencik ;p ***

Walaupun makhencik da kawin dekat 5taun
N kami masih belum dikurniakan zuriat...
Namun makhencik syukur sgt2 sbb Mama N Ayah Mertua x pernah menekan kami...
Tak pun dorang suruh Hubby kawin lain...
Kebanyakan drama kan camtu..hihi...
Setakat nih tak la..
Hope selamanya mcmtu la...
Aminnnnnnn...
^
^
Maybe salah satu faktor dorang x heran sgt psl cucu adalah sbb dorang pun da ada cucu...
Wallah Hualam...
^
^
Pakhencik pun mmg da makhencik ckp kat dia...
Kalo dia nak kawin lain...kawin la tapi syarat makhencik mmg pakhencik sedia maklum...hihi
Trus-trang makhencik x sanggup bermadu walaupun syg makhencik pada pakhencik adalah tinggi melangit gitu...
Sanggup lagi makhencik hidup SOLO drpd bermadu...
Tak nak la makhencik payung emas bagai...hahah
^
^
N makhencik jugak sgt2 bersyukur sbb kalo soal anak...kami x pernah menyalahkan di antara satu sama lain...
Ada kwn makhencik...masa dia x preggy bila dia happy kwn dia da bersalin...
Hubby dia le mrh2 ckp buat apa nak epy sedangkan bukan ko yg beranak pun..
Something like that la lebey kurang...
Padahal masa tu x sampai pun setahun usia perkahwinan dorang...
^
^
See...
Makhencik sgt2 bersyukur pakhencik x pernah bersikap mcmtu terhadap makhencik apabila berkaitan soal anak..
Kami skrg sudah makin redha...
Hubby kata...kalo ditakdirkan kami hidup berdua ja sampai bila2...
Redha ja la...
Alhamdulillah  sgt2...
Semoga perkahwinan kami kekal bahagia andainya mmg ditakdirkan kami tidak akan ada zuriat sepanjang hayat kami....
Semoga jodoh kami berdua kekal hingga ke syurga....Aminnnnnnn....
Sanding kat sebelah side Hubby ;p

2 comments:

  1. family aku dan dia pun x penah tnye soal ank..mgkn bg dorang mnde ni sensitif..dan dorang juga mgkn nk jaga hati..smuanya bergantung pd rezeki kan..ada tu ada la.. kalo takde kite nk buat cmne lg selain usaha? hanya pd Allah kita berdoa.. insyaAllah ada nnti ye azie.. :)

    ReplyDelete
  2. Tul tu mala.insyaallah ada rezeki kita nanti..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...