Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, February 17, 2010

Fly suda


Smlm pagi kul 9
Hubby da fly ke K.K,Sabah
Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sedey sgt
^
^
Suda 2ari saya idup tanpa Hubby saya...
X pnh berpisah lama2 camnih...
Peritnyaaaaaaaaaaaaaaaa....
^
^
Smlm tgh mlm...
Hubby call gtau yg dalam kem,training adalah selama 3bln,
Beberapa bulan pastu kat balai...
Hopefully time tu dapat training kat balai area KL..
^
^
Rindu sangat sama Hubby ;p
^
^
Since last Friday saya x sihat
Hubby pun sama x sihat
X tau la bila le reda
Rindu sgt la kat Hubby
Nak mkn pun x berapa nak lalu...
Teringat lak apa la yg Hubby mkn kat sana...
Mesti x sedap kat sana kan???...
Ciannya Hubby...
^
^
Mood mmg x berapa bagus la nih...
Mmg x ceria langsung
Kalo ada mak abah dkt sni maybe x sehambar cam nih... ;(
^
^
Skrg yg ada dkt ngn saya adalah si Loveaqsha n Hubby nya
Yg ambil berat pasal saya...
Tq my frenzzzzzzzzzzz ;p
^
^
Arini dorang laki bini MC
Siap dtg lunch kat opis saya lagik tau...
^
^
Uwaaaaaaaaaaaa....rindu la kat Hubby........

10 comments:

  1. sabar... tak lama yang kejap je tu.. pasni harap2harap dia posting kat semenanjung ekk

    ReplyDelete
  2. thanx kak ina...insyaallah... ;) rasanya mmg semenanjung sbb selalunya kalo yg training blah semenanjung akan diantar ke sabah/sarawak utk posting n mcmtu sebaliknya...doakan azie ye kak ;) down sght tanpa hubby

    ReplyDelete
  3. sabar banyak2 zie....ni la yg dikatakan pengorbanan..bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian.....

    ReplyDelete
  4. Sabar ok.
    semakin jauh semakin kuat sayang tu.
    selalu berdoa ok.
    kalo bosan.bgtau akak...huhuhu

    ReplyDelete
  5. owh syahdunya bc coretan nie,luahan rasa istri yg ditinggalkan~!!
    ala jgn isaula jap jer tue,pejam celik da ukop 3bulan silap2 xsempat hg nak g KK dia da blik..~!!

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaaaaa kalau kak elly pun tak kuat rasanya..pisah 2 mgu masa pantang aritu pun nak gile dah rasanya...

    ni lagi la..hubby kak elly nak mintak kerja kat pelantar minyak nun..heheh terpaksa bersedia nie..

    anyway

    sabar banyak2 kay..mula2 kot..nanti lama2 dah sebati..mesti lagi best sekali jumpa lepaskan rindu...

    ReplyDelete
  7. Sabar yea sibuk2kan diri tu..mana tau leh hilang kesunyian..sama la cam sy xbiasa tggl jauh..kursus 3 hari cam 3 bulan hehee..

    ReplyDelete
  8. thanx kepada semua kerana memberi kata2 semangat...azie cuba kuatkan ati tanpa hubby di sisi ;)doa kan azie supaya sentiasa tabah ye ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...