Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, January 22, 2009

Weekend 180109 at Banting

Dlm kul10 pagi camtu...hubby...myself n my sis...ina...keluar KL jap coz ada nak cari something...then dr KL kitaorg trus gi umah kakak kat Banting...actually kakak dok ngn mak mertua dia...Mak mertua kakak mmg sempoi n da besa ngn kitaorg so x da la segan...sampai sana dlm kul 2 camtu ar...perut mmg lapar...my kakak pun da siap masak...mmg da ckp kat kakak nak lunch kt sana pun...alhamdulillah...Rajin lak kitaorg ke banting beberapa minggu ni...nasib hubby ok je...ikut je kalo ajak ke mana pun...lagipun le jumpa ticha yg tersayang......"muahhhh"...camtu la si ticha akan bunyikan setiap kali bila cium sesiapa pun....so cute... :p kalo kita sampai umah...dia la org pertama yg akan sambut kita kt dpn pintu umah...akan terdgr la dia sebut "njang"...gelaran i la tu...maknjang...hehe...


Hubby ngn anak kpd adik ipar kakak...brapa bulan tah si ayip nih....?lupa nak tanya...yg pasti lum cukup setahun lagi la...cian hubby...bila la kita nak ada baby seniri kan b...?

Walaupun rupa mu tdk ku kenang tetapi lubang hidungmu tetap menjadi pujaan hatikuuu....

Ayip yg gebu...

Geram tul si Ticha ngn sepupunya si ayip ni...camne la kalo ada adik nanti?tp bila si ticha ni tgk baby kat memanapun...dlm tv sekalipun...sumanya ayip pd dia...syg tul dia kt ayip... yg geramnya...bila nak capture je gmbr dia...le lak dia lari lintang-pukang...adoi ticha...rindu pulak kat ticha ni...x sempat nak cium dia ahad ritu sebelum balik....

1 comment:

  1. Amboi comelnya dia. Kat banting area mana. mak akak pun org sana....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...