Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, July 26, 2016

Balik Semula Ke Tempat Mencari Rezeki

Hemmmm makanya 22/7 ritu..fly la kami 3branak ke tmpt incik somi bertugas..dan of coz tmpt me mencari rezeki. Sedey mmg la sedey kan sbb balik kmpg pun ibarat setaun sekali je tapi apa boley buat...huhu.

Tugas incik somi x membolehkan beliau dpt coti selalu..n me..semestinya idok la mau kalo balik ber2 je dgn my baby yg superduper aktif tu haaaahhhh..Sebab kan, me pernah merasai balik ber2 aje ngn si kecik ni so trus la rasa insaf selepas itu..mihmihmihhhh...






Tapi this time nak fly back ke Sabah..syukur la si kecik ku ini x buat perangai nanes2 mcm nak fly back balik kmpg ritu. Rasanya suma passenger kot sakit ati sbb nanes sesaja mak enon sorang ni tah apa kesnya...hihi...This time ni cuma x reti nak dok diam n dkt2 nak sampai baru la dia tidoq..huhu...Da la dia mkn kacang byk2 sampai tersedak n muntah abis kat baju mommy...hahahaha... Pasrah je la kan nama pun ada anak kecik...hihihiiih

Ada anak kecik cenggini la...Shawl kalo ko lilit ala2 Neelofa pun..kejap je nampak mcm Neelofa..last2 Neelopak jadinya tau..kwuangkwuangkwuanggggg..hahhhaha








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...