Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, September 4, 2015

Kuar 2Branak..Weahoooo



Actually ni kisah Jumaat lepas..baru nak story tp itu pun sbb kerajinan dtg menjengah la..Cuba kalo kemalasan bertapa di hati..ohhhh memang tidakkkkkk la aku hapdet ini belog..hihii....

Ok..kisahnya bermula mcmni..
That day..aku terasa nak masak spagetthi for lunch so aku pun kuar la ber2 ngn anak aku. Slalunya aku malas nak kuar tau...nak beli brg ke hape aku wasap je somi aku suh belikan balik keja nanti atau masa somi aku balik lunch tapi sbb  itu la menu utk lunch jadi harus la aku kuar jugak pi beli brg. Kang kalo x kuar beli, somi aku nak mkn apa pulak kan bila dia balik lunch nanti..hihii..

Ohhh, before this somi aku under balai- tugas2 am so mmg shift dulunya tapi pas raya ritu..Alhamdulillah somi aku bertukar ke department lain under IPD..n luckily office hour waktu kejanya so mmg lunch hour somi aku akan balik umah la mkn..hihii..Umah pun x jauh dgn IPD so mmg x da masalah la nak balik mkn kat umah..hehehe...

Beli brg apa yg perlu..pastu belanja la anak aku aiskerim magnum almond walnut ke hape tah..hehhe..tapi sbnrnya anak aku bukan tau apa pun..x pun dia mintak cuma mommy nya yg lebey2 sbnrnya..hhahaha..Pengaruh FB la nih..asal tgk org update fb..aku pun nak..hahhh..cenggitu...kikikikiikiii...Btw, 1st n last la mkn aiskerim nih..x shedapppp la uolls..tapi bagi pencinta susu mungkin akan suka la aiskerim nih..hahaha...Aku yg mmg x minum susu..aiyakkkk...mmg x mo da la beli pas ni..Aku kalo susu yg bancuh air tu x pe...tapi jgn susu tepung...aku minum air soya jek..hihii

Ohhhh..kepada yg nak beli apa2 produk kecantikan, kesihatan, baju2..boley wasap aku 012 6346852..In Shaa Allah yg mana boley kawtim arga..aku boley pertimbangkan..hohooo...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...