Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, July 2, 2010

Mandul&Bakal jadi JANDA

Jgn trkejut dgn tajuk itu kerana ia bknnya dtg drpd mulut hubby saya... Kata2 itu kuar drpd mulut sorang pompuan yg tramat riak...Gado psl lain tp x psl dia ejek saya mandul n bkl jadi janda... "Wahwah...x sangka dia pandai meramal masa dpn org lain..." Mmg mulut longkang!Ko pun kawin lama then skrg tgh peknan 6bln...ko da riak x hingat,hina aku...Agaknya sbb mulut ko yg agak longkang tu la punca ko gugur taun lepas... X pe..ko hina aku mcmtu skali..Aku x nak doa benda yg x baik bab anak ni... Suma aku serahkn pd ALLAH swt je...

10 comments:

  1. sabar ye azie... tuhan maha mengetahui... biarkan dia.. allah maha adil... akak doakan segalanya baik2 untuk azie..

    ReplyDelete
  2. Ya allah. . .smpai hati org tuh ckp mcm tu ye. .azie byk2 bersbr ye.

    ReplyDelete
  3. ishhh ada gak org mcm tu...xpela azie biar jer apa dia nkckp, Allah yg mengetahui apa yg terbaik untuk hambanya

    ReplyDelete
  4. sabor jer lah pompuan tuh! mmg jenis xsayang mulut kot! giler kentang!

    ReplyDelete
  5. Azie,
    Biarkan dia terima pembalasan dari Allah S.W.T..
    Hari ini hari kita, besok mungkin dia lak yg akan diuji..

    ReplyDelete
  6. tu bkn mulut longkang, tu mulut CILAKA HARAM JADAH!!! ko doakan je anak die mati dlm perut, bru die tau meroyan ke x..pastu die yg jdi JANDA!!! ape igt klu xde anak tu laki nak cerai ker?? yg ad anak tu kena jaga2 lebih, lubang pantat cpt longgar, len kali ko jwb je gtu..ko jgn stres2, sok2 ad la rezki ko ad anak snd..sabar byk2 tau

    ReplyDelete
  7. sabar ye azie... tuhan maha mengetahui... biarkan dia.

    ReplyDelete
  8. mulut manusia mmg tak boleh diramal..
    sukew ckap sdp mlut tak pkir prasaan org..
    allah maha adil..die ckap org cam tu..
    allah akan balas balik kat die nanti..
    akak tabah yea..ain doakn tbaik utk akk..

    ReplyDelete
  9. giler ke hape pompuan tuh? isk3.. xbaik woo.. hina2 org.. bknnye kite yg mintak sumenye camnie tp, tuhan dah tentukan. ade org kawen lambat tp, rejeki dpt baby cepat. ade yg kawen awal, belum ade rejeki plak. isk3..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...