Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, December 3, 2009

Sdg berfikir

Sdg berfikir sejenak atas comment ini...
^
^
Ada benarnya comment itu...
Tetapiiiiiiiiiii???
^
^
X kena pada diri sendiri
Mmg mudah utk diperkatakan kan???...

http://aziefirdaus83.blogspot.com/2009/12/duit-oh-duit.html

9 comments:

  1. Azie.. ada betulnya kata si anon tu azie.. Apapun Allah ada ketentuan yang lebih baik untuk kita. Berserah saja padaNya.. Think positive. Jangan sedih! Sekali lagi, just enjoy the honeymoon phase. Masa ni puas-puas buat apa yang orang dah ada anak tak boleh buat..

    Tak payah fikir sangat, azie.. Cuba sibukkan diri. Tekanan tak elok untuk kesihatan tau!

    ReplyDelete
  2. adus... napeler org tu ekk... sentiasa mengikuti citer hang.. ada betulnya.. tapi cara dia ckp tu mcm si laser jekan..

    ReplyDelete
  3. azie...nae pun bukannya kaya raya...ms dpt harraz pun gaji ckup2 makan...tp alhamdulillah lepas harraz lahir...rezeki melimpah2..hubby naik gaji la, dpt duit durian runtuh la...alhamdulillah so far tk pernah lg la berlapar ke apa...semua ni dugaan Allah, tkda kena mengena sbb ekonomi tk stabil bg nae...

    ReplyDelete
  4. ain
    ada betulnya comment tu ain tapi agak kasar comment tu...

    kak ina...
    tul tu kak...agak laser...x le terima cara dia menggomen tu...agak kasar...

    nae...
    itu la nae...org kaya raya pun ada yg x da anak...bole plak psl x stabil jadi isu...ANONYMOUS tu Allah ke nak tentukan sbb musabab suma nih...
    tension btl...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. maybe bley diterima pakai la.. tp, hanya org yg senasib jer yg tau betapa saratnye keingingan kite utk dpt baby, zuriat sendirik.. kan2?

    ReplyDelete
  7. zie.. akak takleh terima apa org tu ckp.. kasar dan laser.. takde perasaan.. memang ada betul nya apa dia ckp.. tapi rezeki allah tak kira semua tu... sultanah pahang pun takde anak lama tau... puas berhabis duit baru dapat inikan kita...

    memang mulut longkang betul org tu...

    ada anak tak semestinya sempurna... allah menduga dari mcm-mcm sudut..

    ReplyDelete
  8. Hi....terpanggil nak comment kat blog azie...bagi saya komen Anon tu betul..bukanlah kata bila x de duit x leh pregnant, bila ade duit boleh pregnant, cuma itu menjadi penyebabnya....ada duit banyak, kalau pregnant pun, anak terbiar, cuba azie renungkan dengan apa yg berlaku sekarang...memang la org kata anak tu rezeki..tapi rezeki masing2 kan lain..x semestinya rezeki azie untuk menimang baby x de...saya pun masih belum ade rezeki...dh 2 tahun saya kahwin...ekonomi saya pun x stabil lagi..itu boleh jadi penyebab kenapa kita x de anak lagi..cuba fikir positif k....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...