Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, January 11, 2017

Sakura Dress Terlajakkkkk Larissss


Dress ni serius terlajak larissss..Ntah brapa kali da RESTOCK design ni.

Kain cantik sgt. Suma customer pun happy bila da sampai ke tangan tau..Sumpah x tipuπŸ˜„

Dress ni fit drpd saiz XS till XXXL.
Yg slim x da masalah...
Yg chubby mcm Mommy Qaseh pun no worries..
Just nice bila tersarung di badanπŸ˜‰
Ibu mengandung pun RECOMMENDED tau..
Sgt selesa dan x ketat gitu..
Ada yg da preggy 8bulan pun boley pakai dress ni..
Kira 2in1 gitu...
Tak preggy boley pakai..
Preggy apatah lagi...
No problem punyooooπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Harga :
RM45 sem / RM48 ss
Include postage

If berminat, Wasap Mommy Qaseh ye 012 6346852

#sayapakai #sayajual #dresscantik #dressberkualiti #bazaarpaknil #bazaaronline

Friday, January 6, 2017

Baby Harness

Mak2 mesti biasa dgr kan apa tu baby harness??? Zaman skrg ni mcm2..kalo sesaat terlepas pandang, mudah je anak hilang dlm sekelip mata. Baru2 ni aku ada terbaca ig artis Siti Sarah Raisuddin...gegirlnya hilang dlm shopping complex..Allahuakbar..perkara yg kita sbg mak bapak x mo ianya berlaku kan..Nauzubillahiminzalik. Tapi syukurlah anak Siti Sarah dijumpai..Alhamdulillah...

Ok la..sbnrnya baby harness ni bukan lah nak kata 100% anak kita selamat cumanya lebih baik la kita berjaga2 kan at least anak kita dlm kawalan kita. Kpd yg ada anak lasak macam anak aku pastinya faham mcmana tingkah laku anak bila kat tmpt awam so owang putih pun ada berkata " Prevention is better than cure "

Peduli kan lah org sekeliling yg maybe akan bagi pandangan semacam bila kita bawak anak guna baby harness. Abaikan je if dorang nak kata kita buat anak mcm binatang. " Eehhh haloooo, kalo nak buat mcm binatang..bagus rantai pakai rantai besi kan"...huhhhhhh..

So mak2 ayah2..jom grab satu baby harness nih utk keselamatan anak anda di tmpt awam. Kalo kita boley beli hp mahal...tudung mahal...sgala yg mahal2..kenapa terlalu berkira nak beli baby harness nih???

Yang berminat, Wasap me 012 6346852

RM60 sem / RM70 ss
Include Postage
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...