Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, August 29, 2016

Donia BIGCUP Ku




Di kedai kecik ku with my baby n org kepercayaan Mommy Qaseh buat masa ni...mihmihmih...Dek disebabkan ada anak kecik..da mmg jarang la aku dok kedai macam dolu2 kala. Kesian jugak kalo bwk anak melepak kat kedai. Tak bebas dia nak mengexplore dlm kedai yg kecik...sudahnya dia mengaco la staff Mommy buat keja kan so it's better stay at home je la but Mommy still amik tau hal kedai la. Setiap hari sebelum staff nak totop kedai, harus la Mommy jenguk kedai tgk sales n tgk apa brg yg kurang utk berniaga for the next day nya.

Ada yg kata " syoknya jadi boss "...tapi sebenarnya tak la syok seperti yg di sangka kan. Jadi staff ni kita x perlu nak pikir..cukup ke duit nak restock barang?...cukup ke duit nak bayo sewa kedai?...Sbg staff kita tau..kita keja mesti ada gaji..Ada sales..x da sales tetap ada gaji. Kalo kita jadi staff pun kita mesti camtu jugak. Walaupun boss x da di kedai/opis sebenarnya dlm otak fikiran dorang ni x kan pernah stop thinking psl biz dorang lagi2 kalo income amat la membimbangkan. Dok la pikir mcmana nak survive supaya biz boley bertahan.

But be a boss plz ekk..jangan x bayo gaji pekerja walaupun income biz korang x ok. Pikir yg dorang keja nak mendptkan income..dorang pun ada komitmen dorang so don't ever take them for granted k. Tak baik tau makan kudrat orang mcmtu saja. Alhamdulillah so far aku x pernah x bayo gaji pekerja aku. Hopefully biz aku akan semakin ok...Seriously..mmg a bit riso dgn biz skrg..terlalu jauh beza dgn sales sebelum ni tapi aku akan cuba pertahankan biz kecik aku ni selagi termampu.

Chayok chayok Mommy Qaseh!!!

Sunday, August 28, 2016

Kesayangan Mommy Donia Akhirat


With kesayangan mommy donia akhirat. Skrg anak mommy da berumur 2taun7bulan. Pejam celik je..sekejap je baby mommy da besar panjang...Da banyak peelnya yang menghiburkan hati dan yang menggeramkan hati mommy sehingga mommy boley bertukar menjadi raksasa gorgon yang comei..haha..Perasan!!!

Buat masa ni hanya fokus utk si kecik ni. New baby???. Hem...Mommy da x pikir sgt sbb dulu bertaun nak mendptkan yg sorang ni kan jd apa yg ada di depan mata ni adalah cukup bersyukur da Mommy Qaseh ni haaa ;)

Kalau ada rezeki nanti Alhamdulillah..Kalau sorang ni je pun ditakdirkan..itu sudah memadai buat Mommy. Apapun, semoga anak Mommy yg sorang ni membesarkan dgn baik..sihat selalu dan menjadi anak solehah yg membanggakan Mommy dan Babah. Aamiin...













Hemmmm..tgk la gelagat si kecik Mommy ni. See her cheeky face. Kdg2 tu kalo Mommy x peduli dia..dia gigit montot Mommy tau...hahahah. Ada skali tu tgh Mommy berdiri nak charge hp, dia dok panggil2 Mommy tapi Mommy buat x layan skali sakit tau montot Mommy digigitnya...hahaha...

Padan muka Mommy kan sapa suruh x peduli anak..mihmihmihhhhh






















Ok la...better Mommy Qaseh stop bebel...Mommy Qaseh ni haaa...kalo da start bebel...hemmmm NON-Stop...So next time rasa rajin...ada mood...Mommy Qaseh bebel lagi ekkk..hihihi

Babai...Assalamualaikum....




Friday, August 19, 2016

PROMOSI Sempena Bulan MERDEKA

ZipBag...
Ada yg panggil ZipLock kan...mihmihmihhhh

Kini berlangsung..
PROMOSI Sempena Bulan MERDEKA!!!

1000pcs ZipBag+Straw RM750 only!!!
Normal price RM800

SAVE RM50!!!

** FREE Delivery area Selangor **

Wasap me 012 6346852

Monday, August 8, 2016

Dianz VitC & E

     Anyone nak order supplement nih???. Do wasap me 012 6346852😘😘😘😘

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...