Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, July 27, 2016

Selamat Tinggal Mak-Abah-Mama-Ayah

Dari kiri : Abah, Mak, Mama Mertua dokong si kecik aku dgn Ayah Mertuaku




Kami kalo balik kampung...da x turun KLIA da...
Trus direct turun Airport Penang sbb da x jauh dgn Taiping. Slalunya kalo x Mak Abah yg jemput..Mertua aku yg akan jemput dan kengkadang dorang dtg jemput skali je naik Avanza mertua aku...Mak Abah aku wira cam aku je..mana nak muat kan naik ramai2 dgn brg2 lagik..hihi...

Dolu rajin la turun KLIA sbb ber2 je..ni da ada anak..dgn anak yg superduper aktif..brg yg banyak lagi..mmg da x kosa la nak turun sana...Turun Airport Penang, senang je...sejam lebey da sampai kampung halaman.

Sorry kpd sedaramara atau kengkwn yg mana aku x dpt jumpa. Bukan sombong..lupa sedara atau lupa kawan. Bila balik kmpg, transport da la x da...kalo guna keta mak abah aku...dorang nak guna apa pulak kan camtu jugak la kalo guna keta mertua aku lagi2 dorang ke hulu ke hilir antar kuih la..buah la..jd mmg x la kitaorg ni nak jalan merata sgt. 

Nanti la kalo aku kaya..aku beli Welfire ke sebijik **btl ke ejaan tu???hahhaahh..Nanti senang la nak ke sana ke mari kan bila balik kmpg...hihiii..tapi rasanya nak beli la pesawat persendirian sebijik.... Senang nak balik kmpg...Time tu..Anytime je la Sabah ke Tepeng..hahaha

Tuesday, July 26, 2016

Balik Semula Ke Tempat Mencari Rezeki

Hemmmm makanya 22/7 ritu..fly la kami 3branak ke tmpt incik somi bertugas..dan of coz tmpt me mencari rezeki. Sedey mmg la sedey kan sbb balik kmpg pun ibarat setaun sekali je tapi apa boley buat...huhu.

Tugas incik somi x membolehkan beliau dpt coti selalu..n me..semestinya idok la mau kalo balik ber2 je dgn my baby yg superduper aktif tu haaaahhhh..Sebab kan, me pernah merasai balik ber2 aje ngn si kecik ni so trus la rasa insaf selepas itu..mihmihmihhhh...






Tapi this time nak fly back ke Sabah..syukur la si kecik ku ini x buat perangai nanes2 mcm nak fly back balik kmpg ritu. Rasanya suma passenger kot sakit ati sbb nanes sesaja mak enon sorang ni tah apa kesnya...hihi...This time ni cuma x reti nak dok diam n dkt2 nak sampai baru la dia tidoq..huhu...Da la dia mkn kacang byk2 sampai tersedak n muntah abis kat baju mommy...hahahaha... Pasrah je la kan nama pun ada anak kecik...hihihiiih

Ada anak kecik cenggini la...Shawl kalo ko lilit ala2 Neelofa pun..kejap je nampak mcm Neelofa..last2 Neelopak jadinya tau..kwuangkwuangkwuanggggg..hahhhaha








Wednesday, July 13, 2016

Raya 2016



Slamat Ari Raya 2016 korangggg😘😘😘😘😘

Alhamdulillah..tahun ni dpt pulang berhari raya di kampung halaman, Perak Darul Ridzuan bersama kuarga tercinta. 29/6 aritu da fly balik kmpg..hihii...

22/7 ni makanya akan fly semula ke tmpt mencari rezeki..Negeri Sabah Di Bawah Bayu...Hemmm cptnya alahai masa berlalu kan...huhuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...