Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, May 27, 2015

Review Doc Pakar


Throwback 25/5/2015...Kisah Isnin ritu je pun baru..hehehe

Baby aku masa lahir actually ok je..sebelum kuar sepital tetiba plak doc kata suspect ada cycst kat brain so drpd masa ke semasa mmg ada appoinment la ngn doc pakar kat Sepital Likas, Kota Kinabalu..Yang bulan bila tah punya appoinment scan..x dpt nak tgk sbb tempurung kepala da tutup penuh..Kalo nak tgk jugak..boley doc kata tp kena warded...masuk ubat bagai..masuk alat bagai...Ohhhh..x mo la kami..Doc pun x mo kacau as long x da apa2 gangguan kesihatan yg ada kena-mengena dgn cycst tu..Alhamdulillah so far ok je pun.

Tapi memandangkan baby aku pramatang so mmg ada la check up setiap beberapa bulan utk tgk perkembangan dia..Doc kata perkembangan baby aku ok..Berat baby aku pun da ok..da x kat area kuning da..Alhamdulillah..So next appoinment 27/10/2015..hohooohooo

Sebagai mommy..hanya slalu mendoakan semoga anak kesayangan membesar dgn sihat dan sempurna. Aamiin...

Monday, May 18, 2015

Rombongan Kawin Cik Kiah..Hahaha


Alamak....sangat terserlah kependekkan, kerendangan dan kegemokkan aku dlm gambar ni kan??? hehee..Salahkan incik somi sbb dia yg amikkan gambar ni..hiiiihihiiii...

Korang tengok anak aku plakkkk..Sibuk je dia dok kerling baju fengantinnnn..hehe..Dok nengok apa yg blingbling agaknya tu kot sbb mommy dia x pnh pakai baju blingbling...kikikiiiii


Hamboiiii...glowingggg bebeno muka aku khennnn...
Nak tahu apa rahsianya???...PM segera..kikikiiii...

Takda nya glowing...berminyakkkkk kottttt..hahahah..tapi aku da jumpa rahsia nak glowing tau..
Cepat wasap aku 012 6346852..Hahhhh, ini mmg x tipu..hihiii


Bersama bini polis, bakal bini polis n polis...yg belakang2 tu x da kena-mengena dlm ini cerita..hihiii...


Ok..kami dtg bagi pihak pengantin lelaki pada 1/05/2015..Pengantin lelaki tu org Pahang..family dia x dpt dtg sbb busy uruskan persiapan utk kenduri kat Pahang seminggu lepas tu so kami2 wakil IPD/Balai la mengiringi utk majlis pernikahan dan kenduri pada pagi tu..hihii..

Mmg lumrah camni la bila ada anggota Semenanjung yg kawin ngn org Sabah means org tempatan kat sini...rombongan IPD/ Balai mesti follow punya la..mihmihmihhh...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...