Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, March 19, 2015

Chew&Glow Better Than BOTOX!!!




See..wifey Johan Raja Lawak salah sorang yg mengamalkan CnG nih.
Sekarang beliau lebey jelita berbanding dolu2 ok..hikkksss
Masa preggy pun Ozlynn mengamalkan CnG...
Sat iolls nak bagi review sikit pasal produk nih...

◆◆ Chew n Glow Better Than BOTOX ◆◆

Salah satu bahan yg terdapat dalam #ChewNglow yg dapat memberi kesan seperti BOTOX dan amat selamat diamalkan

"Phytoceramides" antara bahan yg terdapat di dlm #Chewnglow dan amat popular sebagai bahan alternatif kpd botox

Antara kebaikan n manfaatnya
✔Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
✔Alternative kepada "botox"
✔ Menyediakan mineral dan vitamin dan mencipta kesan "anti-penuaan"
✔ Mengurangkan garis-garis halus dan meratakan warna kulit
✔Membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati
✔ Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda&segar
✔ Meningkatkan keseimbangan kelembapan dan nutrisi pada kulit
✔ Menegangkan dan menganjalkan kulit
✔ Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku

Psst..dont worry ye bahan nie amat sesuai utk semua peringkat umur walaupun kanak2 kerana dia berasaskan bahan natural tanpa kimia

#chewnglow Skin Supplement yg pasti membuat anda teruja!!!

◆◆◆◆◆ PM / Wasap 012 6346852 ◆◆◆◆◆


Monday, March 9, 2015

♥♥ Kesayanganku ♥♥


Kesayangan mummy babah dunia akhirat. Harta yg x ternilai buat mummy dan babah. Alhamdulillah, syukur kepadaMu Ya Allah.

Btw, arini aku nak bebel2 sikit psl baby aku nih...haha..Dulu masa dia baby yg lum boley bergerak, time solat tu kalo babahnya keja, x da sapa nak tgkkan baby aku..le la aku letak dia dlm bouncer/walker..so dia perati je mummy solat tapi bila da besar sikit..da boley bergerak ke sana ke sini..walaupun belum boley jalan..hehe..mmg jangan mimpi la nak letak dlm bouncer/walker khennn..Letak la cuba..mau meraung sepanjang aku solat..huhuu..

So skrg mmg kalo solat tu..biarkan je la dia..What to do kan?. Pasrah je la..haha...Biasanya time nak solat..time tu la dia buat aksi gimnastik akrobatik bagai...Sabar je la..tapi kdg dia pandai tau..bila time aku nak sujud..pandai plak dia ke tepi...hahah..Ritu skali masa aku solat Isyak, hah..tersembam 2x tepi aku..Nasib dia x nangis..Tak nangis tu kira x sakit la..haha..So aku kusyukkan diri tapi kusyuk ke kalo boley perasan anak tersembam kat tepi 2x???haha..

Tapi nak buat camana kan..x mo la tinggal solat..Kalo nak tggu baby tido, pukul brapa dia nak tido?..Kang nak nunggu baby tido punya psl..da terlepas pulak waktu solat..huhuu..Takpe la..baru setahun sebulan pun baby aku. Nanti kalo da besar sikit, faham la dia..tak gitu korang? hihiii...Kalo da besar sikit, x faham..siap la mummy babap montot..hikkksss..

Btw, baby aku suka dgr azan tau korang..pandai dia diam kalo azan berkumandang..kdg tu dia pun ikut azan jugak..cara dia baby la..hehe...Mmg kalo dgr azan, mmg dia excited betul..Alhamdulillah..pastu kalo tgk Indahnya Iman kat Astro Oasis pun dia suka..diam je dia kalo tgk..kalo dia bising..aku suh dia shhhhh means suh senyap...hahahaa..tapi slalunya dia diam almost the time..n bila time Indahnya Iman..mmg betul2 dpn tv dia tggu tgk..hehe...Alhamdulillah...

Buat masa ni, kalo cita kartun..dia x layan sgt..Kalo aku bukak bagi dia tgk, mcm aku je yg layan..Acane tu???hahaah..

Saturday, March 7, 2015

Boley Kuwus Dengan GC CUT


Utk info korang reader2 aku yg shomei lagi suweet...Glucos Cut Tea ni adalah Penawar Diabetes No.1 Di Malaysia...tapi ia bukan saja baik utk anda yg punya penyakit diabetes malah utk sakit darah tinggi pun sgt lah baik...n yg bercita2 nak kuwus termasuklah aku pun adalah sgt RECOMMENDED!!!hikkkksss..

Dont worry..teh ni x pahit..n rasa pun just nice..wangi plak tu. Aku ni mmg cerewet..kdg2 tekak aku ni memilih tau..haha..tapi teh ni aku boley telan...x la bau mcm jamu2 gitu. Kalo minum sambil pejam mata ibarat mcm minum air masak je pun. Aku baru masuk 6hari minum..so far belum timbang sbb x beli penimbang lagik..hihii..

Berminat nak order???
Boleh wasap aku 012 6346852
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆

1kotak - Penggunaan utk 2bulan
RM130 sem / RM140 ss
FREE POSTAGE

Trial Pack - Penggunaan utk 1bulan
RM65 sem / RM70 ss
FREE POSTAGE

Monday, March 2, 2015

Testimoni KWhite38



Dengan hanya 1produk..fungsinya drpd head to toe gitu tau so mmg jimat bangatttt uolls..Harga pun x mahal sgt..Harga mampu milik!!!..Rugi kalo tak cuba.

Mak dara voley guna..anak dara pun voleyyyy tau..Ibu ngandung x voley la sbb salah satu fungsi KWhite38 ni adalah mengetatkan MISS V kita..hikkksss..Kang ketat..acane nak bersalin kan?hehe..

Yang penting produk ni
◆ HALAL
◆ Ada kelulusan KKM

Kepada yg berminat, meh la wasap aku 012 6346852
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...