Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, July 19, 2014

Bagaikan Mimpi

image

image

Rasa mcm mimpi pulak..pejam celik..pejam celik..baby aku minggu dpn da nak masuk 6bulan...6taun ok hidup aku somi isteri x da seri tanpa adanya anak. Bukanlah rumahtangga kami malap sungguh sebelum nih cuma bila ada anak nih..tambah berseri la kehidupan kami. Bersyukur kami kepadaMu Ya Allah. Alhamdulillah....Syukran Ya Allah...

Kepada pasangan yg belum ada zuriat, jgn sedey2 ye korang. Aku pun pnh alaminya so aku pun faham perasaan korang. Kita tak mampu melawan kuasa dan takdir Allah...Usaha je apa yg patut, pastu doa dan tawakal jek pada Allah. Terima je qada' dan qadar kerana sesungguhnya aturan Allah itulah yg terbaik. Abaikan je mulut2 jahat yang mengata itu ini. Biasa la manusia nih, kdg2 ramai yg busybody drpd caring sbnrnya. Pekakkan je telinga..ibarat masuk telinga kanan, kuar telinga kiri ye korang.

Btw, Al-Fatihah buat keluarga penumpang dan anak kapal #mh17 yg beragama Islam. Salam simpati kpd penumpang dan anak kapal yg bukan beragama Islam. Sesungguhnya apa yg terjadi ni amat menyedihkan seluruh rakyat Malaysia. Semoga semua urusan dipermudahkan hendaknya. Aamiin..

Monday, July 7, 2014

Kejap Ada, Kejap Illekkkkk

image

Teruknya alahai aku skrg..malas bebeno la nak ngapdet blog tau..huhu..Tetiba malam ni aku baru terigt.." Ehh..aku ada blog la.."..haha..Teruk kan aku??.ihiihiiii...Btw, aku nak wish Selamat Berpuasa kpd korang suma yg mana masih setia menjenguk blog aku yg suam2 kuku nih. So far setakat ni posa aku masih penuh..Syukur Alhamdulilah...hihiii...Cakap pasal posa nih..Pejam celik je, da 8ari kita suma berposa..Mesti suma da kalut cari baju rayakan??? Aku minggu lepas da beli baju sepasang somi isteri. Sepasang cukup la khennnn...haha. Cuma utk baby aku, terpaksa beli kain n paksa kawan tolong jahitkan..hahah..Kejamkan aku?kihkihkih...

Ok la korang, anyway..if sapa2 berminat nak beli Sabun Collagen Rumpai Laut Triple A..boley roger2 aku k. RM15 sebijik. Aku sendiri pun pakai sabun ni, so far sgt serasi dgn aku. Ramai customer aku pun repeat order banyak kali disebabkan keberkesanannya. Kepada yg nak beli sabun ni, bole wasap aku 012 6346852.

Selamat malam korang n Assalamualaikum kpd kwn2 yg beragama Islam. Jgn lupa kunci jam, kang x bersahur pulak korang..hehe..

#ergocarrier #babyshoe #babydress #babycap #harummalam #eggwhitemasker #mcm2ada #wasapje0126346852

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...