Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, February 25, 2010

Teluk Batik 2003

Gmbr nih masa we all gi picnic taun 2003
Masa nih saya da x berapa lama nak abis saya punya Diploma lorrrrrrrrr...
^
^
Ohhhhhhhhhhhh...jgn salah faham ye...
We all x bermalam di sana...
We all gi 3couple gitu
Itupun sewa van tau ;p
^
^
Amat slim kan Hubby saya time nih????
Tapi saya suka Hubby saya bersemangat...
Sedap sikit.... (x baik fikir bukan2 tau)



Di situ aku jumpa cinta hatiku...

Wah...sungguh romantis kan ayat ku itu???
^
Lake Garden,Taiping...
Di sini la kami bertemu buat pertama kalinya
But kat bwh nih bukan tmpt pertemuan itu
Nanti kalo da jumpa gmbr yg sepatutnya
Saya kasi update ye...
^
^
Taun 2002
Takdir telah menemukan kami
Alhamdulillah...

ID CARD

Task yg diberikan oleh Boss saya ;p
Apa position I sbnrnya nih???
I pun confius sbnrnya...
Actually saya dalam proses tgh buat ID Card utk opis saya...
So ini je la design yg simple utk our office ID Card
^
^
Ini 1 of our staff
Tgh tunggu result SPM...
Wahhhhhhhh...da cam saya nak promote this gurl pulak kan???
Haha...
^
^
*** Jgn marah ye Tasha***

Actually saya adalah sebagai Operation Manager kat sini
Tapi tidak la gaji saya ribu-riban cam u all kat luar sana
Tapi smlm saya da gtau Boss yg saya x mau position tu
Tapi...tapi..tapi lagik...
Biar la hanya saya yang tau apa sbb nya saya x mau position tu...
^
^
Ok la...nanti saya update lagik ye
Busy sgt la lately nih
Sbb baru dlm 2weeks officially operate...

Wednesday, February 24, 2010

Rindu sama Hubby


Rindu sama Hubby ;)
Smlm Hubby ada call
N we all of coz la Hubby n Wifey kan..
For sure la sama2 merindu ;p

Monday, February 22, 2010

Gmbr lama ;)

Sila tgk gmbr lama ini tapi sila jgn ngutuk ye...
Tapi suka hati la...
Nak kutuk,kutuk la...
Best jgk dpt pahala free ;p

Gmbr nih gmbr lama...
Masa nih time bercinta-cintaan...
Lum tunang pun lagik time nih...
***Kan kata kawan lama baru bertunang n menikah... ;)
4,5 taun jgk la berkwn...
^
^

Teramat kuruskan Hubby saya time nih
Tgk tang kaki...
Mak aiiiiiiiii...
Tapi hencemmmmmmmmmmm kan???
^
^
Agaknya bila Hubby balik drpd training nanti
Kurus camni balik la jawabnya kan???
Nampaknya saya pun kena kurus la nih
Tapi Hubby x suka saya kurus
Tapi mmg nak kena kurus coz da tembam sgt da rasanya nih...hehe
^
^
Disebabkan merindu sgt2 kat dia...
Biar Hubby rasa syahdu tgk saya kurus
^
^
Nanti nak publish gmbr2 lama masa we all bercintan-cintun dulu...
Tapi nak kena balik umah Mak Abah kat Gombak dulu la
Sbb album lama ada kat sana...
^
^
Ok la...
Len kali update lagik

Rasa-rasanya kenal x???

Rasa-rasanya u all kenal x ini 2org bdk yg sgt cute????Hehe...
Sapa pandai cuba teka...
Tapi x da hadiah la tau
I x le la rakus berbelanja...
Maklumlah...
Hubby jauhhhhhhhhhh
^
^
Tapi sapa yang rasa nak hulur duit belanja...
Sila email
Nanti saya kasi account no yeeeeeeeeeeeeee...
^
^
Iyo la tuuuuuuuuuuuuuuuuu
Muka x malu betul...kahkah


Friday, February 19, 2010

Terharu makkkkkkkkkk

Kalo ada sesapa yg menyinggah ke blog Loveaqsha
Mesti da tau cita kan???
^
^
Kalo ada yg x tau..
Meh nak cita nihhhhhhhh ;p
*****Menu di bawah adalah hasil tangan si Loveaqsha itew yeeeeeeee...
^
^
Sejak pemergian Hubby ke Sabah

Mood mkn&masak telah terbang skali ikut Hubby ke Sabah
Tapi badan ku x la susut2... ;p
Susah nak susut pun...haha
^
Tapi la nih tgh rasa lapar gila...
Nak mkn apa lunch nih ye???



Anyway bersempena dgn terupdate nya blog nih
^
^
Saya nak wish jutaan tima kasih yg x terhingga kpd Loveaqsha n Hubby
Coz amik berat pasal makan minum saya ;)
Amik berat pasal saya
Dorang mmg baik sgt... ;}
Susah nak dpt kwn cam tu...
^
^
******Saya mmg amat terharu sgt2...
Tima kasih ye Zura...

Thursday, February 18, 2010

Akhirnyaaaaaaaaa


Akhirnyaaaaaaaaaaaaaa....
Terpaksa jgk saya telan panadol
^
^
Kirim pd adik kat opis tlg belikan
Bcoznya tidak tertahan lagik
+ Kepala pulak migrain tetiba
^
^
Saya mmg bukan jenis yg suka mkn ubat
Selalunya saya akan biarkan sampai demam reda dgn sendirinya
But since last week terpaksa telan Soluble
Itupun atas paksaan Hubby
Memandangkan last week kami sesama demam...
^
^
Sampai la nih still belum jgk reda
Telan jgk la sbb da sakit sgt kepala nih...
^
^
Nak mkn ubat pun fikir byk kali
Sbb takut tetiba ada baby dlm perut...hehe
Tapi tetiba teringat lak kata2 Hubby last week
"Kalo Allah tu nak kasi...telan la sepuluh biji panadol pun..."
Makanya saya telan je la panadol...
Terserah lah
Lagipun selalu jaga2 pun bukan ada pun...
Terima je la hakikat ;p
^
^
Pas Hubby balik training nanti
Kalo x da jgk rezeki
Maybe we all nak amik anak angkat
Tgk la camana nanti

KOTA KINABALU


Cantik kan Kota Kinabalu????
^
^
Nak pegi sana la...
^
^
Tapi bukan pasal teruja ngn gambar nih
Cumanya pasal nak gi jenguk Hubby kat sana je...
Rindu sama Hubby...
Apalah Hubby tgh buat la nih????...
^
^
Pagi tadi Hubby call dlm kul 414am
Waktu tu Subuh time...
^
^
iTalk yg beli ritu x le guna kat public phone kat Sabah...
Pelik la...
Ada x sesapa tau napa????
Yeye je bekalkan utk Hubby last2 x le guna
Tension btl
^
^
Hubby guna syiling
Kejap je da abis...
X sempat nak sembang2
Ritu masa kat Pulapol,KL
Bole je guna...
Tension btl la....!!!!
^
^
Sapa2 yg dok area KK...
Le tlg kasi info kat mana tmpt menginap yg dkt ngn Pulapol ;p

Wednesday, February 17, 2010

Fly suda


Smlm pagi kul 9
Hubby da fly ke K.K,Sabah
Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sedey sgt
^
^
Suda 2ari saya idup tanpa Hubby saya...
X pnh berpisah lama2 camnih...
Peritnyaaaaaaaaaaaaaaaa....
^
^
Smlm tgh mlm...
Hubby call gtau yg dalam kem,training adalah selama 3bln,
Beberapa bulan pastu kat balai...
Hopefully time tu dapat training kat balai area KL..
^
^
Rindu sangat sama Hubby ;p
^
^
Since last Friday saya x sihat
Hubby pun sama x sihat
X tau la bila le reda
Rindu sgt la kat Hubby
Nak mkn pun x berapa nak lalu...
Teringat lak apa la yg Hubby mkn kat sana...
Mesti x sedap kat sana kan???...
Ciannya Hubby...
^
^
Mood mmg x berapa bagus la nih...
Mmg x ceria langsung
Kalo ada mak abah dkt sni maybe x sehambar cam nih... ;(
^
^
Skrg yg ada dkt ngn saya adalah si Loveaqsha n Hubby nya
Yg ambil berat pasal saya...
Tq my frenzzzzzzzzzzz ;p
^
^
Arini dorang laki bini MC
Siap dtg lunch kat opis saya lagik tau...
^
^
Uwaaaaaaaaaaaa....rindu la kat Hubby........

Antar anak sekolah ;)

Haha...
Baca tajuk mesti ada yg terkejut kan??
Sejak bila la pulak saya nih ada anak...hehe


Ini adalah gmbr pada 15/02/2010
Ari Hubby lapor diri kat Pulapol,KL...
Nasib la aritu saya kuat semangat...
X nangis2 dpn Hubby...
Tapi balik je umah...
Air mata berjujuran...
Cedeynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Thursday, February 11, 2010

Agak tekun gitu


Tekun sungguh si Tisya nih menconteng arang ke buku itew kan???? ;p
Ohhhhh rindu pulak teringat si kenit nih...
^
^
Sungguh byk peel nya nak jadi kakak nih...
^
^
Kalo sumanya ok Alhamdulillah...
31Ogos nanti dapat adik la dia...
^
^
^
Tapi saya cedey la...
Sbb raya nanti Hubby still kat Sabah...
Hubby tamat latihan 16/09/2010
Apapun dapat jugak la celebrate beday saya yg ke-27 20/09/2010 bersama sang suami...
Horeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....

Cuti lagik


Esok saya cuti lagik...
Ini adalah kerana....wahwah...skema gitu ayat saya kan????haha...
^
^
Brg2 Hubby still belum settle lagik...
Selasa 16/02/2010 Hubby da nak fly...
^
^
So amik cuti nih pun bukan suka2 tau... ;p
Boss pun tau sbb-musababnya...
Tarak sorok okaeeeeeeeeeeeeeeeeee
Insyaallah after raya cina...

Saya kasi 150% n above la commitment kat keja...
Skrg pun camtu gak...
X caya tanya Boss saya.... ;)

Friday, February 5, 2010

Saya la Danial Haziq


Hi...Caya la Danial Haziq ;p^
^
Mama caya kata...
Dgn kelahiran caya nih...
Makanya tertubuh la...
Group KRU
^
^
Napa KRU???
^
^
Kan caya ada abg 2org ;)
Jadi la 3org kan????...
Kan KRU ada 3org semuanya... ;}

Ini caya ngn abg sulung caya...
Dia la orgnya yang x mau trima caya sbg adik pada mulanya
Cedey betul la caya...uwaaaaaaaaaaaa...
"Ishhhhhhh...x da pulak gmbr caya ngn abg caya yg gomok tu"

Awak cuma nak tau x???
Ahad lepas kan...Maknjang ngn Paknjang caya dtg umah...
Maknjang kita comellllllllllllllllllllllllllll ;)
Cute cangat la Maknjang kita tu...(Loveaqsha...hg ada rasa nak muntah x???)
^
^
Ok la kwn2...caya nak tido nih...Ngantuk cangat la caya
Plz don't disturb me okae!!!! (sambil berdengkur...haha...baby tido berdengkur ke????)


Beshnya


Corry ye...Jgn fikir bukan2 :)
Title saya itu tdk la menggambarkan perkara2 yg intim gitu ;p
^
^
***Just nak share kegembiraan saja...
^
^
Bukan la goodnews spt yg diharapkan tetapiiiiiiiiiiiiiiiii
^
^
Saya nak balik kampung mlm ni
Yeye Yeye (sambil guling2 ala2 hindustan gitu)
^
^
Rindu kat semua di kampung ;p
Mlm ni kakak saya ngn Tisya follow balik kampung jugak
Saya pun rindu sgt sama si Tisya itew
^

^
Balik kampung ni bcoznya MIL&FIL nak buat kenduri doa selamat utk Hubby
Sempena dapat polis nih ;}
^
^
Ahhhhhhhhhh...
Cakap pasal nih...
Ati jadi cedey pulak...
Nanti caya da ilang bantal peluk utk 7bln...
Tapi x pe la...
Demi utk masa dpn kami kan???
Arap2 dgn rezeki masuk polis nih
Ada la rezeki nak dapat baby pulak...
Aminnnnnnnnn....

Cian kan???

Haa....
Ini la 3rd baby, anak kpd kakak saya yg sulung...
Lahir x cukup bulan gtu...
Kali ni lak kena darah tinggi so terpaksa la dipercepatkan...
Tapi x pe la...
Suma nya da selamat
Alhamdulillah...
^
^
Kan saya ada cerita sblm2 nih
Itu pun kalo kwn2 mengikuti blog saya la
Sapa la saya kan????
Ok la...nanti japgi saya kasi update lagik ye...

Wednesday, February 3, 2010

Mau Jual


Wah....permulaan entry da enterprame pulak hubby ku itu ;p
^
^
Napa lak publish gmbr itew????
^
^
Makanya we all terpaksa decide utk jual stall burger dgn arga RM1800 for all
Sbbnya for sure u all suma da tau kan...???
Arghhhhhhhh...da x brapa ari hubby akan fly ke KK,Sabah
Cedeynyaaaaaaaa....
Tgl la daku seorg diri...
"Takutnya tido mlm sengsorang"
^
^
Tapi da ckp ngn Loveaqsha yg pabila mlm tiba
Di sana aku akan melangkah...hehe ;)
^
^
Sapa mau beli???
Lelong Lelong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...