Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, January 28, 2010

Jom Streamyx ;p

WOW FACTOR OF STREAMYX COMBO WIFI@HOME

·Modem Wifi Percuma

·Unlimited Usage iaitu :-
- Tiada had penggunaan internet
- Boleh guna internet pada bila-bila masa dalam tempoh 24jam
- Dgn Wireless Modem,boleh guna internet lebih daripada 1PC


·Sewa talian setiap bulan sebanyak RM25 dikecualikan apabila melanggan Streamyx Combo Wifi@Home

·Pakej-pakej

RM60 - 384Kbps anggaran RM2 sehari
RM90 - 512Kbps anggaran RM3 sehari
RM110 - 1Mbps anggaran RM3.70 sehari
RM140 - 2Mbps anggaran RM4.70 sehari
RM160 - 4Mbps anggaran RM5.33 sehari

****Kalo guna internet di Cyber Cafe,anggaran RM2.00-RM3.00 sejam

·Sehingga 31Mac2010,dikecualikan
Yuran Pemasangan -
RM88
Yuran Pengaktifan - RM75
Bermakna para pelanggan dapat menjimatkan sebanyak RM163 jika melanggan sebelum 31Mac2010.


Jadi,apa tunggu lagi?
^
^
Jika berminat, sila hubungi
Azie 012 6346852 / 03 9057 1875

azie_firdaus@hotmail.com

Thursday, January 21, 2010

camana ni???


Mcmana nih nak idup berjauhan??????
Adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah je tahu cmana bergelora nya jiwa ini...
^
^
Nak balik dok kampung ngn mak abah la!!!!!!!!

Still sedey

Saya tau mesti ada yg tertanya2 kan napa saya n hubby harus berpisah utk 7bln???
^
^
Actually Hubby da dpt tawaran Kontabel Polis makanya
16/02/2010 nanti Hubby akan lapor diri kat Pulapol Kota Kinabalu,Sabah
Kalo dulu2...STPM le la apply Inspektor...
Tapi tu la...
"Saya yg jadi penghalang selama nih..."
Tapi x kisah la...
Pelan-pelan kayuh ok hubby ;)
Lagipun saya kenal sgt Hubby saya...
X kan berundur ke belakang...
Itu la prinsip idupnya...
Org besa idup susah...
Kecik2 da panjat bukit cari duit...
^
^
Ok la...berbalik kpd perasaan saya yg bergelora nih ye ;p
^
Makin hari ati ni makin dupdapdup
X pernah berjauhan la katakan...
Hanya mereka2 yg pernah alami saja akan bisa mengerti...
^
^
Kalo tuptaptuptap peknan...
Jawabnya peknan la sengsorang
Tapi kalo ada rezeki mmg x kan pernah tolak...
At least ada la baby dlm perut buat peneman ;)
^
^
Jadinya sblm Hubby nak ke sana makanya kena la we all kerja keras membanting keringat
(wahwah...cam kerja kat sawah padi pulak ye....)
Kalo x da jgk,
Makanya kena la tunggu after 7months....
Uwaaaaaaaaaaaaaaa...ujung taun da genap 3taun kawin...sobsob...
^
^
Adoi...Makin hari makin hampir detik itu...
Kalo la bole ikut
Da tentu2 saya nak ikut tau...
Arghhhhhhhhhhhhhhhhh...
Cpt la berlalu detik itu...

Wednesday, January 20, 2010

Cedey+Happy

Lately nih ati jadi sayu
Even perkara itu adalah petanda baik utk masa dpn yg lebih cerah
^
^
X sanggup rasanya nak berjauhan drpd sang suami
Arghhhhhhhhhhhhhh...
^
^
7bln bagaikan bertahun lamanya....

Monday, January 11, 2010

Wahai payung ;(

Apa cerita ngn payung???
Nak tau kenapa???
^
^
Saya n Hubby tersgt la benggang ya amat...
Mana x nya...
Payung stall burger kami telah dicuri...
Tension!!!Tension!!!
^
^
Kalo dpt la org yg mencuri tu...
X pasal kena kerat tangan tu buat sup tulang!!!!
Baru pdn muka...
^
^
Jumaat mlm tu we all meniaga sampai kul 1pagi lebih la jgk...
Dijangka kejadian tu berlaku lepas we all balik/siang ari di ari Sabtu...
^
^
Sabtu tu mmg we all x dpt meniaga coz hujan turun dgn lebatnya...
Dkt 2jam jgk la we all tunggu tapi x benti2 ujan...
At last we all decide nak balik je la
N we all pun jenguk la sat stall tu
^
^
Alangkah terkejutnya ati...
Payung suda dicurikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
^
^
Kalo x ujan pun mlm tu...
Sah2 we all x bole nak meniaga
Mmg tutup periuk nasik org betul la!!!
Mmg geram x igt
^
^
Makanya smlm we all terpaksa la kuar duit utk beli payung baru...
What to do kan???
Kalo x da payung...camana nak meniaga...
Mmg dugaan betul la...

*Bukan payung sebenar...Adoi...rindunya kami sama payung itu

Thursday, January 7, 2010

x henti

Arghhhhhhh...
Kenapa terlalu berat ujian-Mu utk kami???
X henti2 menguji...
Silih berganti dtg menemani kami...
^
^

Wednesday, January 6, 2010

2nd Wedding Anniversary


Oohhhhhh...
Arini baru sempat nak update itu ini...
^
^
Anyway tanggal 29/12/09 aritu
Makanya genapla 2taun kami hidup as husband n wife ;)
***Semoga hubungan kami as husband n wife akan berkekalan sehingga ke akhir hayat
Andai ditakdirkan kami tiada cahayamata sepanjang hidup kami...
Semoga cinta kami x akan pernah berubah
Aminnnnnnnnnn....

Lagik pasal baby ;)

Lagik cita pasal baby ;p
Tapi saya still lum ada baby...huhu

Ok la...
Sambung cerita ekk...
^
^
Kakak sulung saya telah selamat melahirkan
Her 3rd baby boy pada 27/12/09
Sama tarikh lahir ngn adik lelaki saya yg bawah saya tu ;}
Makanya...
Terbentuk la kumpulan KRU...
Haha...
^
Ok la tu kan...
Daripada x da langsung cam saya...
Tapi kali nih lahir x cukup bulan
Berat masa lahir adalah 1.67kg
Jadinya skrg stil dok dlm inkubator kat Hospital Tawakal...
Hope suma ok hendaknya...
Aminnnnnnnnn...
***Ohhhhhh...gmbr di atas bukan la gmbr anak buah baru saya ekk
^
^
Dan lagi 1 berita gumbira nak share ngn suma...
^
^
^
^
Kakak saya yg Mama kpd si Tisya tu...
Peknan tapi baru lagik la dlm 6week gitu...
Semoga semuanya berjalan lancar...
Aminnnnnnnnnnn...
Saya sgt happy walaupun bukan saya yg peknan ;)
^
^
Kpd ibu2 yg telah selamat melahirkan baby x kira la scra normal/operate...
Tahniah saya ucapkan ;}
^
Kpd ibu2 yg sdg peknan...
Jaga diri baik2...
Jgn gopoh2 tau ;>
^
Kpd mereka2 yg belum jadi ibu
Semoga terus tabah ye kwn2
^
^
Ohhhhhhhhhhhhhhhhh
Ada 1 lagik...
Tuan umah sewa saya...
Muda lagik umurnya
23taun...
3taun da kawin x da rezeki
Tapi alhamdulillah...
Da 2bln peknan...
Itupun dia baru je tau...
Syukur Alhamdulillah sekali lagik...
Semoga Mummy n baby to be sihat walafiat hendaknya...
Aminnnnnnnnnnnnnnn lagikkkkkkkkkkkkk ;P

I'm Back

Saya suda kembali ;p
Tapi bukan utk menjadi blogger tegar kembali
Bcoznya skrg amat la sibuk
Walaupun tdk bekerja..huhu
Lagipulak skrg da start meniaga burger...
Walaupun x sehebat mana pun income drpd stall burger itu
Alhamdulillah la jgk...
*Blogger2...
Sudi2 la dtg ke stall saya ekk ;p
Kat dpn 7-eleven Taman Sri Petaling
^
^
Ni pun baru je balik drpd interview
Usha keja mana yg patut
Ini adalah krna...
"Rezeki ku suda tiada di TM"
^
^
Sedey???
Of coz maaaaaaaaaa
Tapi nak buat camne...
X da rezeki ;(
^
^
Tapi x guna nak bersedih
Pasal da x da rezeki
Nak buat lagu mana kan???
Redha je la...
^
^
Apapun hidup mesti diteruskan...
^
^
Kepada semua...
Thanx krn sudi comment kat blog saya tau ;p
Walaupun saya da lama x update...
*** So so sorry bcoz x sempat nak reply comment2 tu
^
^
Ok la...jumpa lain kali ekk ;}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...